31.5.10

III BARCELONA - PERPINYÀ - BARCELONA BPB2010.


Jordi Valls del Club Ciclista Planenc  i Lluís Alvero del EC VALLS van entrar al velòdrom d'Horta, a Barcelona, per fer-hi la volta d'honor, fet que va emocionar a més d'un, desprès de completar el recorregut amb un temps de 35 hores 10 minuts.
PARTICIPACIÓ:
En la prova hi van  participar  un total de 170 ciclistes,  els qual prengueren la sortida  a la 3ra Barcelona Perpinyà Barcelona,  600 km i 7200 de desnivell acumulat, el passat dissabte 29 de maig a les 6:15 hores des del velòdrom d'Horta de Barcelona.
En Joan Ramon Rueda i Joan Lopez Martinez del EC VALLS també hi van participar amb un temps de 30 hores 45 minuts i 38 hores 35 minuts respectivament.
CRÒNICA DE LA CICLOMARATÓ:
Com comentava, la sortida es va fer des del velòdrom d'Horta a les 6:15 hores del dia 29 de maig de 2010. Un grup d'uns 110 ciclistes van realitzar els primers 100 km, fins al primer control, amb una mitjana de  32km/h , entre aquests si van col·locar en Lluís Alvero, en Joan Ramon Rueda i en Jordi Valls.
 A partir d'aquest moment  és van començar a formar grupets més petits  que anaven avançant per la ruta establerta amb un ritme més acord amb les seves possibilitats. Una vegada més en Jordi   i en Lluís , va poder situar-se amb l'equip  de la penya Ciclista Massamagrell comandat pel Domingo Santos  ( Domingo Teams). que amb la seva experiència ens va portar fins a Olot  per descansar-hi   5 hores.
A les 8: 30 del  30 de maig, ens van tornar a  posar en marxa. aquesta vegada però no van coincidir amb els (Domingo Teams) , ja que van sortir 30 minuts més tard que el Lluís i el Jordi.
A les 17:25 vam entrar per la porta del Velòdrom d'Horta de Barcelona per tal de fer la volta que va emocionar a més d'un, havent realitzat la Ciclomaratò en un total de 35:10 hores.
FELICITATS A L'ORGANITZACIÓ:
Cal destacar la feina  de l'organització, la ruta estava molt ben indicada, els diferents controls hi havia menjar i beure de sobres i d'excel·lent qualitat.
Felicitats als seguidors més incondicionals, el Roger. l'Oriol el Jordi i L'Assumpció.A tots ells moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada