8.7.10


REPTE  24 HORES

Dissabte  3 de juliol a les 12 del migdia arrencava la 4 edició del Repte  24 hores.

Amb èxit de participació, un total de 50 ciclistes, en algun dels tombs, i un mínim de 5 en el moment de menys concurrència (la nit).

Les primeres 5  voltes varen fer-se a una mitjana de 29 km/h.

A les 21:00 h. ,amb 5 voltes fetes , La Cafeteria/Bar l'Esplanada ens va servir un menú deliciós: amanida de pasta freda i un plat calent de pollastre i llonganissa o llom a la planxa.

A les 23:00 h. es va reprendre la marxa, molt més lenta , ja que a la nit els sentits no estant tant desperts i es roda més poc a poc.

A les 03:00 h. del diumenge i amb 7 voltes, parada i cafè amb pastes, per tornar a engegar tot seguit. Els següents tombs, el nombre de ciclistes havia  baixat a 5 , amb molta són però amb el mateix ritme.

A les 6:00 h  començava a clarejar. El cel estava ennuvolat, fins i tot va arribar a caure alguna goteta que als més "Breveteros" ens feia témer el pitjor.

A les 6:30 h. i amb el dia aixecat, s'anaven incorporant ciclistes al recorregut.

A les 8:00 h. i coincidint amb la marxa de Sant Magí de Tarragona, a l'alçada de Vilabella, ens varem trobar uns quants ciclistes ressagats i per sorpresa nostra, els mossos de la marxa, ens van escoltar fins al Pont d'Armentera creient que formàvem part de la marxa de Sant Magí. La cara de sorpresa se la van endur quan a l'alçada del Pont d'Armentera nosaltres ens varem desviar cap El Pla de Santa Maria en lloc de continuar en direcció Esblada.

A les 11:30 h. ens esperaven uns entrepans  a la Cafeteria /Bar L'Esplanada.

A les 13:00 h. es va acabar el Repte. Tres ciclistes havien aconseguit batre el rècord de l'any anterior amb 14 voltes i un total de 541 km.

Cal destacar la participació d'un ciclista de La Bisbal d'Empordà el conegut i amic nostre Àlex Roca d'Hortoneda i l'Àlex  Queralt Torné del Club Ciclista Altafulla que juntament amb el Jordi Valls del club Ciclista Planenc i el Joan Molina del C B Valls  van aconseguir fer el total de km  a dalt esmentat.

Ens cal felicitar a l'organització  que va ser perfecte i a tots els participants que amb 1 o 14 voltes van demostrar el seu civisme en tot moment.

I per últim als que van superar el seu repte personal ja sigui 1, 2, 3 ... o 14 voltes,

felicitats  a tots ells.



Consigue el nuevo Windows Live Messenger Pruébalo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada