2.5.11

Brevet de 300 km

Dissabte 30 d’abril es va fer la Brevet de 300 km que enguany passava pel nostre poble.

6:00 sortim de Manresa per agafar la C-37 que ens porta fins a Òdena, Allí girem a l’esquerra per evitar passar per l’interior d’Igualada i agafar la carretera que ens porta a Capellades, primer lloc de control.
Sense perdre temps sortim en direcció la Llacuna, Punta Blava i baixem per Querol cap el Pont d’Armentera , continuem per la C-37 fins al Pla on el Joaquim de L’Esplanada ja ens tenia preparats uns entrepans, amb companyia del Francesc Bertran, del Francesc Boleda i del Ramon Valls que ens havien vingut a esperar a Esblada.
Després d’esmorzar sortim en direcció a Sarral i cap a Prades per Poblet. Una vegada hem arribat a Prades tornem a segellar, segon punt de control, i seguim cap la Pobla de Cérvoles per Ulldemolins, tercer control. Parada ràpida coca-cola i tornem-hi.
A Vinaixa trobem L’Assumpció i el Roger que ens acompanyarien fins l’hora de dinar a sant Martí de Malda.
Després de dinar i havent “repostat” bé, encarem la part que, en teoria havia de ser més fàcil, però que no ho és pel cansament, portem 230 km a les cames amb 2 500 de desnivell acumulat i per acabar-ho d’adobar trobem una forta marinada de cara entre Tàrrega i Cervera que fa que el tram dur per si sol es faci duríssim.

Arribem a la gasolinera de la Panadella i ara si, el vent canvia i el tenim d’esquena, però només entrar a Sant Martí Sesgueioles un xàfec, amb pedra i tot, ens enganxa , encara sort en varem tenir de poder-nos aixoplugar sota d’una marquesina i poder evitar una bona remullada. Desprès de 10 minuts sortim, encara plovent, però poca cosa per arribar a Calaf on mig poble estava mullat i mig poble eixut, el que son les coses, per deu minuts no et mulles o per deu minuts et cau un xàfec que déu ni do. Encarem la baixada cap a Manresa amb un aire de cara que ens costava deu i ajuda poder avançar, amb la sort que passa un grup nombrós de 15 ciclistes , i el Lluís i jo mateix ens posem a roda i ens porten amb volades fins a l’arribada.

Bé ara ens queden 15 dies per recuperar i el dia 14 de maig la Brevet de 400 Km

Fins llavors, bones pedalades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada