8.4.12

Fotos Brevet de 300 Km

Fotos Brevet 300 Km Fotos cedides per Marc Estrada
Fotos Brevet 300 Km Fotos cedides per Roger Valls


Amb un total de 28 participants a les 7:10 hores del matí de divendres 6 d’abril de 2012 es va donar la sortida de la Brevet de 300 km organitzada pel Club Ciclista Planenc.

Els primers 100 km fins l’hora d’esmorzar a l’Aldea varen ser molt ràpids, a més  de 30 km hora i amb  pluja des d’Alcover  fins a l’Ampolla. Fins a l’Aldea el grup de ciclistes anàvem  més o menys junt i  varem arribar a l’Aldea, primer control, amb poc marge de diferència.
Després d’esmorzar  i amb un cel molt més clar res feia pensar el que ens havia de venir. Es van anar fent grupets de 3 a 6 o 8 ciclistes.
El nostre grup estava format pels  3 de Massamagrell: Angel , Juan Jose  i Domingo al capdavant, 2 del EC Valls: el Francesc i el Lluís , 1 del Club Ciclista Planenc: Jordi  del Club i  un del CC Ripollet: Lázaro.

Abans d’arribar a Gandesa ens varem trobar el Francesc del P C Baix Ebre amb una roda punxada i desprès d’ajudar-lo arreglar la roda  va començar a Pedregar  amb molta virulència, moment en que també va aparèixer el Víctor Ramon del Poble Sec, que s’havia perdut.
Tots Junts varem entrar a Gandesa sota una forta tempesta de calamarsa que ens va deixar a tots gelats de fred.
Desprès d’un cafè amb llet i unes pastes varem sortir en direcció a  Ascó , Flix i la Bovera on varem parar a dinar .
A La Bovera varem trobar el l’Enric del P C Baix Camp, el Ferran del Rocafort i el Ricard de Sarral, que també s’estaven refent d’un matí molt fred i plujós. La temperatura en el moment de la pedregada a Gandesa va caure 10 graus.

Desprès d’uns espaguetis i un bistec, varem sortir cap a la Granadella, control en un bar del poble i  encarar els últims 100 km, els més durs, amb molt de desnivell passant pel Soleràs, Castelldans i les Borges Blanques. Lloc on ens varem creuar amb els PC Bonavista: el Pere, l’Antoni i el Josep M.

A l’entrada de  Vallbona ja fosquejava i després de segellar en el bar del poble i menjar-nos una pasta i beure una cocacola varem sortir, amb els llums encesos i els reflectant, per gaudir, ara si, de la nit , freda però amb una lluna quasi plena. Una nit fantàstica per voltar amb la bicicleta. Des del mirador de la Mare de Déu del Tallat es veia la conca de Barberà esplèndida, amb els seus llumets il·luminant poble a poble per baixar per la carretera de Forès cap a Sarral passant per Cabra i arribant al nostre destí a les 22:20 hores amb 15 hores d’alt de la bicicleta i una prova de 300 km amb 3200 de desnivell acumulat, moltes hores sota la pluja,  una calamarsada i un baixada de més de 10 graus en qüestió de minuts que cap de nosaltres oblidarà mai.
Cal remarcar que a les 0:45 varen arribar els últims i que ningú va prendre mal.
Ara toca la de 400 el proper dia 5 de maig de 2012.
Us hi esperem a tots.
C C Planenc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada