10.2.11

PRESENTACIÓ PARIS-BREST-PARIS 2011

Moltes gràcies a tots els assistents a la presentació de la P B P.

Pels que no van poder ser-hi presents passem un breu resum:

Es va presentar primer l’equip organitzador format per 28 socis de l'A C P, 1500 voluntaris en els 1200 km, 9 ciutats amfitriones amb els seus clubs de ciclisme.

Es va recalcar l’agraïment que els participants hem de tenir envers ells.

Les novetats respecte edicions anteriors:

.- El control de bicis i el lliurament de la paperassa es farà el dissabte 20 d’agost per a tothom. Els que surten dilluns amb 84 hores podran fer-ho el diumenge al matí.

.- Dissabte dia 20, tarda festiva, organització d’activitats diverses amb castell de foc al fer-se fosc.

.- Hi haurà una acció caritativa en benefici de l’ Institut Curie (lluita contra el càncer), on aniran a parar els beneficis de la PBP.

.- Sortides

• Sortides avançades: de 16 a 17 hores del diumenge dia 21, surten els ràpids.

• A les 17:30 les bicis especials de 90 hores.

• De les 18 a 20 els inscrits amb 90 hores.

• De 21 a 22 sortides lliures en grups de menys de 20 inscrits amb 90 hores

• Dilluns dia 22 a les 4:50 surten els especials de 84 hores.

• A les 5 el grup de les 84 hores.

• De 5:30 a 8 sortida lliure dels inscrits en 84 hores.

Aquests últims han de tenir en compte que cada minut que passi de les 5 el tenen de menys, així els que surten a les 8 del matí tindran sols 81 hores per acabar la P B P.

.- Inscripcions simplificades, tot per Internet, inclús el pagament

.- Seguiment (participant) carnet de ruta, segellar als controls, xip electrònic pel seu seguiment a través d’Internet.

.- Punt per dormir a Saint-Nicolas-du-Pelem, 46 km de Loudeac i 33 de Carhaix, descongestionarà el restaurant i dormitori dels 2 controls (Loudeac i Carhaix). No es obligatori parar.

.- Es passarà per el centre de Brest,

.- Serà obligatori portar una armilla reflectant d’alta visibilitat que compleixi les normes franceses EN471, al fer la inscripció es podrà encarregar un model fet exprés per l'ACP.

.- Pre-inscripcions: Tindran un cost no reemborsable de 30 euros que aniran a compte de la inscripció

.- Inscripcions: Comencen l'11 de juny, el 19 de juny es l’últim dia per convertir la pre-inscripció en inscripció, en cas de no fer-ho es perd la plaça reservada. L'ultim dia per a inscriure's es el 17 de juliol. El import no està establert, aproximadament serà de 100 euros +- 15.

.- Places disponibles: hi haurà places per 198 cicloturistes espanyols. Aquesta xifra pot augmentar si altres països no arriben al “cupo” establert.

.- Amb l'import de la inscripció hi entra: La participació, un bidó, porta documents, placa de quadre, carnet de ruta, xip de seguiment, medalla si homologues el brevet, medalla súper randonneur, assegurança de repatriació medica i anulació segons modalitat triada, motos i cotxes oficials, accés als controls, dispositiu de socors en els punts de control, i finalment el DVD i la revista de resultats que estarà llest al gener del 2012
Francesc Porta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada