25.7.11

SORTIDA AL MONT CARO(cliqueu l'enllaç per veure mes fotos)

El Pla de Santa Maria – Mont -Caro - El Pla de  Santa Maria
Sortida conjunta del C C Planenc i l’E C Valls
Dissabte a les 4:40 hores de la  matinada sortim en direcció a Valls per recollir els participants del E C Valls.
A les 5:00 hores sortim en direcció a Alcover , Reus i Cambrils. L’aire que fins a Reus ens venia d’esquena ha començat a canviar de direcció i comença a fer-nos la punyeta, comença a entrar de costat. Tot i no  ser gaire fort no ens deixa agafar el ritme.
Tortosa













Arribem a l’Hospitalet de l’Infant on el vent ja comença a ser bastant molest,  el perill de caure és  bastant elevat. Aquest vent ja no ens  deixarà fins passat l’Ampolla.
La Font 


A L’Aldea parem esmorzar a les 8: 40 amb 100 km justos des del Pla de Santa Maria.
Després  d’esmorzar sortim cap a Tortosa i Roquetes i ens disposem a pujar els 20 Km d’ascensió al Mont Caro. Un dels més durs de Catalunya. Arribem a les 12:20 Al cim i després de la foto de rigor baixem cap a Tortosa. 
La Cabra 













El Cim

















A  les 13:30 hores dinem en un restaurant de la zona. 
El Restaurant


Després de dinar arribem a l’Aldea i ens disposem a fer els 100 km que ens falten per arribar a casa amb menys dificultats de les previstes ja que el vent, una Marinada forta, ens ve d’esquena i podem fer una mitja de 30 per hora que fa que sigui un passeig.
Al final  arribem a Valls i el Pla de Santa Maria al voltant de  les 19: 50 hores amb un total de 11:20 hores d’alt de la bicicleta i un  desnivell acumulat de 2675 metres.


Ara,la setmana vinent, toca sortida nocturna.
Recorregut aproximat de 380 km  sortint de Valls i El Pla de Santa Maria al voltant de  les 14:30 hores per arribar a Manresa aproximadament a  les 18:30. Sopar a Solsona per allà les 21:00 hores i després de sopar iniciarem la nit cap  a  Ponts- Balaguer- Alfarràs –Lleida- Les Borges Blanques i Guimerà lloc d’esmorzar del E C Valls el proper diumenge 31 de juliol de 2011 a les 9:30 hores i baixant cap a Santa Coloma de Queralt, El Pla de Santa Maria i Valls respectivament per arribar sobre les  12 hores  del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada