31.7.11

SORTIDA NOCTURNA. Estiu 2011(cliqueu l'enllaç per veure mes fotos)

Dissabte 30 de juliol de 2011 a les 18:30 hores els membres de l’ E.C. Valls i el C.C. Planenc varem recollir  el maillot commemoratiu de la 17etena edició de  PBP (Paris-Brest-Paris) 2011 que se celebra a Paris del 21 al 25 d’agost de 2011.

Aquets maillots els han fet fer una part dels membres que faran la PBP 2011 amb Àlex Roca al capdavant. Després de repartir-los i  de fer “ xuf- xuf”, com li agrada dir al nostre company i amic Àlex, i de saludar a tota la família Brevetera sortim en direcció a Solsona.

Etapa: Valls, El Pla – Manresa.
A les 14:30 hores sortim de Valls amb una temperatura de 32 graus  en direcció a Manresa.
A l’alçada d’Odena va caure una tempesta per la zona de Manresa i voltants que va fer que la temperatura caigués  a 20 graus . Nosaltres varem passar de puntetes per la tempesta, no ens va agafar per poc.
Arribem a Manresa i ens dirigim a recollir el maillot.

Etapa Manresa – Solsona – El Pla, Valls.






Acte seguit sortim en direcció a Solsona on hi arribem a les 21:40 hores.

A les 23:00 hores, després de sopar a la capital del Solsonès, sortim en direcció a Ponts, a la 1:00 hores de la matinada parem a fer un cafè.
Seguidament sortim en direcció a Balaguer i Tàrrega passant per Bellcaire d’Urgell, allí a les 3:30 hores, aprofitant que estaven de festa de les colles, parem per  fer un cafè amb llet i menjar-nos uns entrepans que portàvem.
A les 5:00 hores, a  Tàrrega, carreguem d’aigua en una font del poble, ja que tots els bars estaven tancats.
A les 6:10 hores arribem a  Belltall, comença a fer-se de dia, tot i els núvols que tapen el cel.
A les 7:15 passem pel Pla, despedim als ciclistes Vallencs que continuen el seu camí cap a Valls, per agafar el llit, que ja en tenim moltes ganes tots plegats.


Aquesta ha estat la primera sortida nocturna organitzada pels nostres clubs i ha estat una experiència molt maca que esperem que de cara a altres anys s’estableixi com una clàssica. Varem disfrutar molt a més de servir-nos d’entrenament per la PBP del 2011.
Fins la pròxima, ens veiem aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada